Een sabbatical om aan het werk te gaan

Een sabbatical om aan het werk te gaan

Het klopt dus, je kunt mij midden in de nacht wakker maken en dan murmel ik “[campus]OrléoN is een netwerk van onderzoekers.” Dat heeft mijn teerbeminde althans proefondervindelijk vastgesteld toen hij half december ’s nachts thuiskwam van zijn werk. En ook dat ik dan glashard ontken dat ik aan het dromen ben. [campus]OrléoN is ook geen droom, het is een netwerk van onderzoekers – inmiddels bijna 600 leden – en die doen van alles. Dat weerhoudt me er natuurlijk niet van om over [campus]OrléoN verder te dromen. En om die dromen waar te maken, heb ik mezelf – ook half december trouwens – een sabbatical gegeven van OrléoN, mijn onderzoeksbureau van waaruit ik sinds 2003 opdrachten aanneem en solo uitvoer; de bakermat van [campus]OrléoN ook, van waaruit ik samenwerk aan wat mijn eigen vermogen overstijgt, maar waar ik wel lol aan heb en wat ik ook belangrijk vind. Daar en alleen daaraan ga ik me dus in 2013 wijden.

Lees verder op floorbasten.nl.

Tags: