Bootcamp Narratieve analyse

Bootcamp Narratieve analyse

Workshop

Steeds meer publieke professionals willen hun werk laten aansluiten bij wat mensen echt belangrijk vinden, nodig hebben en zelf kunnen. De belangstelling voor narratief onderzoek groeit daardoor. Om in de vraag naar ondersteuning bij narratief onderzoek te voorzien, bied ik wekelijks een boot camp aan. Dit bestaat uit drie delen:

  1.     narratieve theorie (ochtend)
  2.     narratieve data (middag)
  3.     narratieve analyse (avond)

De onderdelen zijn los en op elke maandag te volgen (adres: Paddepoelseweg 8 te Nijmegen).

Geef in het onderstaand uitklapmenu aan welke datum je kiest voor de workshop NARRATIEVE ANALYSE (info over doel en prijs staat hieronder). Op dit studieonderdeel zijn de Voorwaarden Studieonderdelen van toepassing.

Doel

Verhalen verzamelen is één ding, maar daar patronen in vinden zodat collectieve verhalen zichtbaar worden, is een tweede. In de workshop “Narratieve analyse” leer je hoe je de verhalen kunt coderen en herordenen, zodat je een gezamenlijk verteld verhaal kunt maken waarin de vertellers zichzelf herkennen en erkend weten.

We maken gebruik van de readers Narratieve analyse van het wat (hier te bestellen) en Narratieve analyse van het wie (hier te bestellen); beide zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Docent(en)

dr. Floor Basten

Data: 

maandag 01 februari 2016 - 18:00 tot 21:00

Locatie: 

Nijmegen

Aantal plaatsen

4

Prijs

€ 180,00