Academic Voice voor PhDs

Academic Voice voor PhDs

Workshop

De klus waar je als promovendus voor staat is om je eigen academic voice te vinden en te gebruiken. Dat vraagt nogal wat moed.

In de WerkToog Academic Voice verzamel je aan de hand van 7 instrumenten de bestanddelen van jouw academic voice. Je gaat op basis van je biografie door een narratieve herordening je eigen stem herkennen en waarderen. Je durft je eigen autoriteit op en in verbinding met je vakgebied aan te gaan.

Wetenschappelijke kennis is door haar aard problematisch en wetenschappelijke uitspraken doen is daarmee geen sinecure. De werktoog dwingt je tot het vinden van houvast in het ongewisse, wat je nieuwe inhouden en dynamieken brengt. Met zelfvertrouwen het wankelmoedige en het problematische hanteren is kenmerk van de wetenschapper. Het is aan jou als promovendus om je dit kenmerk eigen te maken. In deze werktoog werk je aan deze opdracht.

De instrumenten zijn ontwikkeld in en representeren daardoor verschillende werelden van somatisch, kunstzinnig, filosofisch en sociaal werken.

Deze workshop is inclusief eenvoudige overnachtingen en bio-maaltijden.

Docent(en)

Floor Basten en Caroline Kal

Data: 

dinsdag 03 januari 2017 - 19:00 tot vrijdag 06 januari 2017 - 16:00

Locatie: 

Voorst

Aantal plaatsen

8

Prijs

€ 750,00