Welkom

Wij houden van samen onderzoek doen, onderzoek vóór mensen, onderzoek mét mensen. Wij doen onderzoek voor bedrijven en organisaties en helpen professionals en promovendi/ studenten met hun onderzoek. Deel je onze passie? Lees hier dan verder, of meld je hier aan.

Onderzoek


Lopend: "Onderwijs en initiatieven tegen klimaatcrisis" Lees meer

Cursussen

Wij zijn experts in onderzoek. Ons cursusaanbod voor leren onderzoeken is gericht op professionals die voor hun werk met onderzoek te maken hebben, (buiten)promovendi die zich moeten bekwamen in wetenschappelijk onderzoek en ervaren onderzoekers die zich willen oriënteren op nieuwe methodologie.

Laatste nieuws

TIJDELIJK AANBOD VOOR BUITENPROMOVENDI

Sluit nú een gratis ondermemers-account af en profiteer een jaar lang van de mogelijkheden die wij bieden om te ondernemen op Campus Orleon.

Bekijk hier de voorwaarden en neem contact op via info@campusorleon.nl voor info over aanmelden.

Onderzoekers inhuren

Hebt u een onderzoeksvraag voor een of meerdere onderzoekers? Kijk bij onze profielen en vind een onderzoeker die bij u past. Neem contact op met de onderzoeker zelf, of bel 06-25 57 59 57.

Campuscafé

In het campuscafe ontmoeten we elkaar om met elkaar te discussieren en nieuwe inspiratie op te doen. Via internet, maar ook in het echt.

‘Insiders and outsiders in the domain of knowledge, unite. You have nothing to lose but your claims. You have a world of understanding to win’

Robert K. Merton (1972)

Onderzoeksprogramma

De rode draden door ons onderzoek zijn in- en uitsluiting, het verlangen en menswaardigheid. Veel van ons onderzoek is narratief, dat wil zeggen vertrekkend vanuit de verhalen van betrokkenen.